Portada Conceyos Llugones va acoyer una nueva edición de “Les Nueches de La Cebera”

Llugones va acoyer una nueva edición de “Les Nueches de La Cebera”

by redacción asturnews

La Fundación Municipal de Cultura de Siero entama una nueva edición de “Les Nueches de La Cebera”, un ciclu de música y teatru que se va celebrar nesta área verde de Llugones n’horariu nocherniegu y con llume artificial. Música y teatru van completar esti ciclu, que se va celebrar en Llugones del 1 al 4 d’agostu. 

Esta va ser la decimocuarta edición de “Les Nueches de La Cebera”, programa cultural que respuende a una esmolición vecinal de la localidá. Les ediciones anteriores pesllaroncon un notable ésitu de públicu.

Tratase d’un programa eclécticu que va aunir música y teatru. Los espectáculos van tener llugar ente’l 1 y el 4 d’agostu y van dar empiezu a les 22 hores. En casu d’agua, les actuaciones van treslladar al Centru Polivalente Integráu de la localidá.

La Finca La Cebera ocupa xuna superficie de 300.000 metros cuadraos y na mesma fueron catalogaes más de 2.000 especies arbóreas, lo que la convierte n’unu de los principales pulmones verdes del centru d’Asturies. Pola so sonoridá y guapura, ufierta xunas condiciones aparentes p’acoyer espectáculos al campu. La entrada va ser gratuita, magar les localidaes d’asientu van tar llindaes a 175 sielles.

VER PROGRAMA D’ACTOS

Tamién te podria gustar