Portada Educación La Universidá va organizar talleres de fotografía, creación de revistes y xenética pol so aniversariu

La Universidá va organizar talleres de fotografía, creación de revistes y xenética pol so aniversariu

by asturnet

El cuatrocientos aniversariu de la fundación de la Universidá d’Uvieu va traer consigo, amás de conciertos, conferencies y esposiciones, la posibilidá de participar en tres talleres organizaos pol vicerrectoráu d’estensión universitaria coles siguyientes temátiques: creación de revistes, fotografía y xenetica. Tolos interesaos tienen hasta’l 8 de febraru p’apuntase a estes actividaes.

El primeru de los tres talleres, creación de revistes, va entamar el 25 de febreru y va cuntar cola direición del diseñador Oscar Marine. “Oviedo me mata”, será una publicación cultural que naz cola famosa revista creada por Marine nos ochenta “Madrid me mata”, como referente. El cursu va durer hasta’l 28 de febreru.

“El papel de la simbiosis na evolución”, segunda de les propuestes, va correr al cargu de Lynn Marguilis, catedrática de la Universidá de Massachusets ya esperta en bioquímica y xenetica. Esti cursu escomienza’l 10 de marzu y va durar hasta’l 13 del mesmu mes. Por últimu, y ya nos meses de marzu y abril (del 31 al 3), será’l turnu del taller de fotografía embaxo direición del premiu nacional de fotografía, Alberto García-Alix.

Tamién te podria gustar