Portada Música El CCAI ufre un taller de empoderamiento espresivu feminista al traviés de tambores y voces

El CCAI ufre un taller de empoderamiento espresivu feminista al traviés de tambores y voces

by redacción asturnews

El Centru de Cultura Antiguu Institutu, va ufrir nel so salón d’actos esti miércoles 29 y xueves 30 de mayu de 1 a 14 hores un taller de empoderamiento espresivu feminista al traviés de tambores y voces.

El cursu va tar impartíu por Silvia Palumbo cantautora, activista feminista y formadora musical. Ye creadora y directora de la banda Escorribandes d’Arxentina. Escorribandes trabaya’l feminismu dende’l empoderamiento espresivu de la muyer pa llevar a la población un mensaxe sobro distintes arestes rellacionaes cola violencia escontra les muyeres, denunciando y concenciando al traviés del soníu y la presencia en llugares públicos.

Ta dirixíu a muyeres que quieran desenvolver esta espresión artística y de denuncia. Tien llende de places polo que se va tener en cuenta l’orde d’inscripción, tien de faese nel corréu: repercusionfeminista@gmail.com colos datos personales y númberu de teléfonu de contactu. El cursu desenvolveráse los díes 29 y 30 de Mayu nel Salón d’Actos del Antiguu Institutu de 11 a 14 y l’inscripción ye gratuita.

Tamién te podria gustar