Portada Convocatories Convócase un concursu de semeyes sobre actividaes de la mocedá n’Uviéu

Convócase un concursu de semeyes sobre actividaes de la mocedá n’Uviéu

by asturnet

L’asociación El Refugio convoca esti concursu nel que van poder participar los mayores de 16 años y menores de 31 residentes n’Uviéu. El concursu tien una categoría de temática única, siendo esta la mocedá uvieino. Nun se van publicar nin van aceptase archivos con conteníos contrarios a drechos al honor, a la intimidá personal y familiar o a la mesma imaxe de les persones, nin contrariu a la llegalidá vixente.

Búsquense semeyes artístiques d’actividaes xuveniles nel conceyu d’Uviéu, mozos faciendo skate, tomando daqué nuna terraza, a la salida d’un centru d’estudios, pero que seyan sobremanera orixinales y tresgresores.

Van Poder presentase un máximu de 2 semeyes per participante. Nun se van aceptar seemeyes realizaes por persones distintes al autor o que nun seyan propiedá del autor.

Les fotografíes nun van poder ser alteriaes electrónicamente nin por cualesquier otru mediu. Tampoco se van aceptar fotomontaxes, van dexase mínimes correcciones de color y lluminosidá.

Pa concursar tien de tenese una cuenta de Facebook, xubir les imaxes que pretendan presentase a concursu y etiquetar nesta semeya a “Asoc. Juvenil El Refugio”, y rellenar el formulariu de participación.

La fecha de recepción d’orixinales empecipiará’l 15 d’ochobre y va rematar el 30 de payares de 2012 dambos inclusive.

El fallu del xuráu realizaráse’l 2 d’avientu. Los criterios d’evaluación del xuráu van ser la creatividá y la calidá fotográfica. La selección de el ganadores va ser a discreción absoluta del xuráu y el so fallu va ser definitivu ya inapellable.

Concederán un primer premiu y diversos accésits na categoría xeneral, el primer premiu inclúi una Table Arnova 7 G3 G4 Capacitiva Androiod 4.0.

Bases completes del concursu

Tamién te podria gustar