Portada Comunicación RTPA estrena les sos tresmisiones deportives col partíu Sporting-Ferrol

RTPA estrena les sos tresmisiones deportives col partíu Sporting-Ferrol

by asturnet

La Radiotelevisión del Principáu d’Asturies (RTPA)va estrenar les sos retresmisiones deportives nel so periodu de prebes col alcuentru que disputen el prósimu 7 de xineru el Sporting de Xixón y el Ferrol nel estadiu coruñés d’A Malata. Los siguientes partíos televisaos van ser el del Marino de Lluanco contra la Cultural de Durango esti 8 de xineru nel estadiu gozoniegu de Miramar y el del Real Uviéu contra l’Unión d’Irún el domingu 15 nel Carlos Tartiere.

La televisión autonómica quier aprovechar el so periodu d’emisión en prebes p’amosar un adelantru de lo que van ser los conteníos de la futura programación de la canal pública asturiana una vez completaos los llabores técnicos pa la so rededifusión y axeitada la so parriella definitiva. El prósimu domingu 7 de xineru del nuevu añu va ser la estrena de les sos retresmisiones deportives cola difusión del partíu que van disputar el Sporting y el Ferrol nel estadiu d’esti últimu equipu. El Marino y el Real Uviéu van ser los siguientes equipos de fúbtol asturianos en ver emitíos los sos alcuentros cola Autonómica.

L’ente públicu de comunicación del Principáu va tresmitir partíos, de mano, d’estos tres equipos, darréu del principiu d’ alcuerdu algamáu coles directives de les entidaes deportives pa la merca de los derechos d’emisión, un alcuerdu qu’inda nun ye definitivu nel casu del Real Uviéu y que nel casu del Sporting ta supeditáu a lo roblao pol equipu xixonés cola asociación audiovisual FORPA, cola que ya tien un alcuerdu asemeyáu al que tenta formular RTPA. L’únicu club al que-y paez prestar el contratu cola autonómica asturiana ye’l Real Marino de Lluanco.

El gabinete de prensa del canal televisiva al dar a conocer la estrena de les retresmisiones deportives nel periodu de prebes nun aclarió si se contempla nelles la locución n’otra llingua que nun sea’l castellano.

Tamién te podria gustar