Portada Cine El primer llargumetraxe transmedia ya interactivu tendrá so estrenu mundial en Xixón

El primer llargumetraxe transmedia ya interactivu tendrá so estrenu mundial en Xixón

by asturnet

El primer llargumetraxe transmedia ya interactivu simultáneamente, “Panzer chocolate”, va tener el so estrenu mundial nel marcu de la 51ª edición del Festival de Cine de Xixón, nun eventu que va tener llugar el próximu 22 de noviembre nuna sesión especial a les 22:30h nel Teatru Xovellanos.

Empobinada y escrita por Robert Figueres y producida por Silenciu Rodamos al traviés de capital priváu (con un presupuestu de 1,5 millones d’euros), la película encuadrar nun proyectu únicu nel que’l llargumetraxe complementar con un videoxuegu pa iOS y Android, una novela gráfica, interactividad por móvil y un doble final.

El gran apueste ye’l grau d’interacción al traviés del teléfonu móvil que xune al espectador y la película d’una manera nunca antes amosada: antes, demientres ya inclusive una vegada rematada la proyección.

Gracies a una aplicación instalada nel móvil por aciu un códigu QR, l’espectador non yá va poder interactuar colos protagonistes mientres la proyección sinón qu’una vegada rematada va tener la posibilidá d’escoyer un final alternativu al narráu al traviés d’un videoxuegu.

“Panzer chocolate” ye un proyectu independiente y revolucionariu qu’amiesta a la perfección col espíritu del FICX. Narra la hestoria d’un grupu de mozos que s’enfusen nun bunker de la Segunda Guerra Mundial en busca de muertos nazis pero’l llugar, aparentemente abandonáu, va revelase como una trampa mortal.

Tamién te podria gustar