Portada Cine Un nuevu trailer de Jackson pa celebrar 75 años de “El Hobbit”

Un nuevu trailer de Jackson pa celebrar 75 años de “El Hobbit”

by asturnet

El nuevu tráiler del esperau filme de Peter Jackson “El Hobbit: Un viaxe inesperáu”, amuesa la calidá que va tener la primera de los trés películes coles que Peter Jackson torna a la Tierra Media pa rellatar los fechos anteriores a El Señor de los Anillos, basándose na novela cola que Tolkien completó la so obra cimera.

El nuevu trailer tien más de dos minutos de duración y amuesa abondes imaxes que nun foron vistes nos tráilers que lu precedieron, llegando nuna fecha enforma significativa: la selmana dedicada a Tolkien en tol mundu, col motivu del aniversariu qu’esti vienres 21 de setiembre celebra l’apaición hai 75 años de la so primer obra.

Martin Freeman, qu’encarna al mozu Bilbo Bolsón, ye’l protagonista d’esta aventura que lu va llevar, al pie de la tropa de trelce nanos encabezada por Thorin Escudu de Carbayu (Richard Armitage) y el magu Gandalf (papel nel que repite Sir Ian McKellen), hasta’l Monte Solitariu en busca de la gran ayalga que curia’l tarrecible dragón Smaug.

“El Hobbit: Un viaxe inesperáu” va estrenase nos cines el 14 d’avientu de 2012, dando pasu un añu dempués a la segunda entrega, “El Hobbit: L’ablayamientu de Smaug”, que va llegar a les sales el 13 d’avientu de 2013. Nun va haber qu’esperar tantu pa finar la triloxía porque la tercer entrega, “El Hobbit: Partida y regresu” ta previsto que puea estrenase’l 18 de xunetu de 2014.

Tamién te podria gustar