Portada Conceyos Irú Teatru presenta en La Pola “Alicia nel país de les maravíes”

Irú Teatru presenta en La Pola “Alicia nel país de les maravíes”

by redacción asturnews

La compañía madrilana Irú Teatro va poner n’escena una revisión del cuentu clásicu “Alicia nel país de les marevíes”. La cita ye esti xueves 26 d’avientu, a les 18.00 hores, nel Teatru Auditoriu de La Pola Siero.

Alicia ye una neña inquieta, con ganes de vivir aventures. Un día, un coneyu blancu parlante, pasa delantre d’ella corriendo y la neña nun puede evitar sigui-y y metese na so lluriga. A partir d’esi momentu, Alicia va empezar un viaxe increíble llenu de maxa, cantares y diversión nel que va tomar el té col Sombrereru Llocu”. Va Xugar a les cosadielles col Guxanu”. Va Ayudar a pintar les roses del xardín. Va Participar nun partíu de croquet con flamencos. Tou esto, si la Reina de Corazones” nun-y corta la cabeza.

Una revisión del cuentu clásicu nel que, los personaxes de carne y güesu entemecer colos títeres de distintos tamaños y la maxa del teatru negru, convidándote a somorguiate nun mundu onde la fantasía ye la protagonista. Un espectáculu increíble col que van esfrutar mayores y pequeños.

– – – – –

Edá encamentada: A partir de 4 años.
Duración: 60 minuto
Dirección: Raúl Amores
Diseño de Títeres: Raúl Amores y Matías Zanotti
Diseño de Vestuariu: Matías Zanotti
Música Orixinal: David Bonu ALICIA:
Laura García- Marín
Manipulación de Títeres: Ricardo Cristobal, Javier del Arcu, Zoe Sepúlveda, Raúl Amores, Aitor Presa y Cesar Redondo

Tamién te podria gustar