Portada Cine El cine al aire llibre vuelve al Cerru de Santa Catalina

El cine al aire llibre vuelve al Cerru de Santa Catalina

by asturnet

Les proyecciones al aire llibre del Cerru de Catalina en Xixón vuelven un veranu más con tres títulos aptos pa tolos públicos. incluíos los más desixentes. Millions de Danny Boyle, La casa de les dagues voladores de Zhang Yimou y America Team de Trey Parker son les películes que van poder vese dende esti xueves 18 al sábadu 20.

La primera de les películes: Millions, ye una coprodución británico-estaounidense protagonizada pol actor infantil Lewis McGibbon y que cuenta la hestoria d’un rapacín al que-y cai del cielu una maleta enllena de billetes de dólares. El viernes 19 lléga-y el turnu a la producciòn chino-hongkonguesa La Casa de les Sagues Voladores, una película d’acción y emociones fuertes ambientada nel tiempu de la decadencia de la dinstastía Tang.

L’últimu de los títulos proyectaos nel Cerru de Santa Catalina va ser America Team (World Police), una ácida crítica del nuevu orde mundial empobináu polos Estaos Uníos escrita polos creadores de South Park y protagonizada íntegramente por marionetes.

Tamién te podria gustar