Portada Cine Continuen les proyecciones cinematográfiques nos centros municipales de Xixón

Continuen les proyecciones cinematográfiques nos centros municipales de Xixón

by asturnet

“La impetuosa” de George Cukor, “Cabaret” de Bob Fosse, y “Confesiones íntimes d’una muyer” de Diane Kuris van enllenar de’l meyor cine la xornada nos centros municipales de Xixón. Toles proyecciones van entamar a les 19:30 hores y la entrada va ser llibre hasta completar l’aforu.

“La Impetuosa”, obra dirixida por George Cukor en 1952 ye una de les películes que meyor supieron amestar la comedia col deporte. Interpretada por Spencer Tracy y Katharine Hepburn cunta la historia d’una deportista ya’l so manager. El pase va entamar a les 19:30 nel centru municipal de El Coto.

Tamien a les 19:30 hores, y con entrada llibre, pero nesta ocasión nel centru municipal de La Arena, el públicu cinefilu va tener ocasión de reencontrase con una de les pices clásiques del cine musical. “Cabaret” rodada por Bob Fosse algamó l’oscar de 1972 a la meyor actriz, Liza Minelli; al meyor actor secundariu,Joel Grey; a la fotografía; al sonidu; al meyor montaxe; a la dirección artística y a la meyor banda sonora adaptada.

Por último, a les 19:30 hores nel Ateneu de La Calzada va proyectase la obra de la cineasta Diane Kuris, “Confesiones íntimes d’una muyer”. El film, protagonizáu por Juliete Binoche, centra’l rellatu nes vivencies de la escritora George Sand nel París de 1832.

Tamién te podria gustar