Portada Sociedá Los Príncipe d’Asturies d’investigación protagonicen un ciclu de conferencies

Los Príncipe d’Asturies d’investigación protagonicen un ciclu de conferencies

by asturnet

Cuatro premios Príncipe d’Asturies d’Investigación Científica y Técnica van ufrir un ciclu de conferencies nel marcu de los actos conmemorativos del 40 aniversariu de la Facultá de Medicina Académica Universidá d’Uviéu y del IV Centenariu de la institución.

Enrique Moreno, Valentín Fuster, Joan Massagué y Antonio Damasio van protagonizar el ciclu de conferencies que se van desarrollar ente payares del 2007 y setiembre del 2008.

Enrique Morena González, Premiu Príncipe d’Asturies 1999, va abrir el programa’l vienres 23 de payares, a les 13.00 hores, nel Aula A de la Facultá de Medicina d’Uviéu, con una conferencia titulada ‘Impactu social de los avances nel tresplante hepáticu’.

La segunda conferencia va ser a cargu de Valentín Fuster Carulla, Premiu Príncipe d’ASturies en 1996, Joan Massagué , Premiu d’Investigación Científica y Técnica nel 2004, va impartir la tercer conferencia en mayu y la cuarta ponencia del ciclu va ser en setiembre del 2008, y va dala Antonio Damasio, Premiu Príncipe d’Asturies nel 2005.

Tamién te podria gustar