Portada Sociedá Entama la quinta edición del Salón del Llibru Asturianu de Xixón

Entama la quinta edición del Salón del Llibru Asturianu de Xixón

by asturnet

Esti vienres abrióse al públicu en Xixón el quintu Salón del Llibru Asturianu na cai Francisco Tomás y Valiente, entamáu pol Gremiu d’Editores d’Asturies, qu’axunta a les venti editoriales qu’hai na Comunidá: Trabe, Abbat, Alpala Libros, Publicaciones Ámbitu, CICEES (Centro de Iniciativas Culturales), KRK, Llibros del Pexe, Madú, Picu Urriellu, Pintar Pintar, Septem, Trea y Yaganes

La carpa, d’unos cincuenta metros cuadraos y asitiada bien cerca de la Plaza’l Parchís de Xixón, va cuntar cola mayor parte del fondu bibliográficu de les editoriales asturianes p’averalu al públicu asturianu y a la xente que visita Asturies nestes feches.

A lo llargo de los díez díes que va durar el Salón del Llibru Asturianu van presentar obres Fernando del Busto, Cristina Muñiz, Víctor Alperi, Iván de Santiago y Xaviel Vilareyo ente otros. Amás, la editorial Pintar Pintar va entamar unos talleres pa los neños.

L’horariu d’apertura ye, hasta’l 2 de setiembre, de llunes a vienres d’11:00 a 14:00 hores y de 17:00 a 21:00 hores. Mientres que les fines de selmana va ser d’11:30 a 14:30 hores y de 16:30 a 21.30 hores.

Tamién te podria gustar