Portada Sociedá Asturies sal a la cai pa defender los drechos de gais, lesbines y transexuales

Asturies sal a la cai pa defender los drechos de gais, lesbines y transexuales

by asturnet

La Manifestación del Arguyu LGTB n’Asturies va celebrase embaxo’l lema «Nin un pasu atrás nos nuesos drechos». La manifestación va salir el sábadu 25 de xunu de 2011 a partir de les 19:30 hores de la plaza del Parchís de Xixóny va percorrer les cais Xovellanos, Cabrales, Cuadonga, La Plazuela, Capua, Xovellanos y Cabrales hasta llegar a la plaza Mayor del Conceyu, na que se va lleer el Manifiestu del Arguyu LGTB Asturies 2011.

Amás, el 28 de xunu va celebrase l’actu políticu-institucional «28 de xunu, Día Internacional de Lesbianes, Gais, Transexuales y Bisexuales» cola intervención de les distintes Árees y Grupos de trabayu de XEGA y de les entidaes sociales, sindicales y polítiques d’Asturies presentes nel actu, dándose entrega de los Premios Lladriyu Rosa, Triángulu Rosa y del XII Concursu de Cartelos de XEGA.

Va ser el martes 28 de xunu de 2011 a les 20:00 hores nel salón de conferencies del Centru Municipal «Vieyu Institutu» de Xixón, na cai Xovellanos 21. L’accesu ye llibre y gratuitu.

Tamién te podria gustar