Portada Sociedá Xixón ufierta un branu cargáu d’actividaes

Xixón ufierta un branu cargáu d’actividaes

by redacción asturnews

Xixón ufierta esti branu más de 450 actividaes, gratuites y de pagu, dirixíes al públicu infantil, xuvenil y adultu, con 9454 places, que foron presentaes esta selmana.

El Conceyu de Xixón presentó esta mañana de llunes el programa d’actividaes que se va desenvolver a lo llargo d’esti branu integráu por Campamentos y Colonies, Vacaciones Deportives, Cultura y Risondera, y Vacaciones Acuátiques, y entamaes peles árees municipales d’Educación y Mocedá, Cultura, Mediu Ambiente, Patronatu Deportivu Municipal, Axencia Local d’Empléu y EMA.

Dientro del apartáu de Vacaciones y Colonies desenvolveránse vacaciones, colonies, campamentos, campus deportivos, que’l so plazu d’inscripción abrirá’l 13 de mayu. La inscripción nos campamentos urbanos 11×12 va empezar el 17 de mayu y nel casu de les actividaes nel Monte Deva y el Xardín Botánicu, la inscripción va arrincar el 31 de mayu. El programa de Vacaciones Deportives inclúi cursos y actividaes, que’l so plazu d’inscripción va empezar el 19 de mayu, y natación y Aqua Branu, nes que’l plazu va arrincar el 26 de mayu.

Talleres de ciencia y tecnoloxía, música, teatru y danza, van ser dalgunes de les actividaes que se van desenvolver dientro del programa Cultura risondera, que’l so plazu d’inscripción va empezar el 21 de mayu. Tamién va haber talleres infantiles en museos municipales, que la so inscripción empieza’l 24 de mayu, y talleres de músicos, col entamu de les inscripciones el 4 de xunu. A lo último, les Vacaciones Acuátiques inclúin actividaes nel Acuariu, col entamu de les inscripciones el 28 de mayu, y tamién actividaes en EMA, que les sos inscripciones van arrincar el 31 de mayu.

Más información

Tamién te podria gustar