Portada Comunicación Valencia foi la tercera selmana de xunetu la capital del periodismu dixital

Valencia foi la tercera selmana de xunetu la capital del periodismu dixital

by asturnet

Valencia foi la tercera selmana de xunetu la capital del periodismu dixital español por mor de dos cursos que xunten na capital del Turia a los más destacaos especialistes d’Internet del estáu. El primer de los cursos afonda na situación na que s’alcuentra la rede n’español y el segundu empobínase a desplicar el bon momentu que vive la infografía nel periodismu dixital.

Los dos cursos tan organizaos pola Universidad Cardenal Herrera- CEU, dientro los sos cursos de branu y desendólquense dende esti llunes 18 al xueves 21 de xunetu.

El cursu sobro la rede n’español, empobináu pol Conseller de Relaciones Institucionales de la Generalitat, Esteban González Pons, y codirixíu pol asturianu Isidro Martínez Oblanca, entamó pela mañana col escritor Lorenzo Silva que fizo un repasu del blog como ferramienta lliteraria, conceptuando esta ferramienta informática como daqué enforma afayadiza.Darréu participaron Jordi Adell, de la Universidá Jau me I, que faló del software llibre, y Silvia Caballer y Carlos A. Precioso de la Conselleria de Cultura que presentaron el proyeutu Lliurex, distribución del sistema operativu Linux que ta instalándose nos ordenaores de les escueles valencianes.

La mañana finó cola participación del direutor d’Asturnews y profesor de la Universidá Car los III, Próspero Morán, xunta dellos otros especialistes alrodiu de la acción política n’Internet.

Tamién te podria gustar