Portada Sociedá Últimos díes d’homenaxe al Pueblu Mineru na Selmana Cultural de Cangas

Últimos díes d’homenaxe al Pueblu Mineru na Selmana Cultural de Cangas

by asturnet

La décima edición de la Selmana Cultural de Cangas va llegando a la so fin dempués de dellos díes d’actividaes. Esti xueves 17, va dase llectura a la conferencia “La minería na historia ya na identidá d’Asturies”, a cargu de Francisco Erice, de la Facultá d’Hestoria de la Universidá d’Uviéu. Sedrá a les siete y media la tarde nel Auditoriu Casa Cultura “Palaciu d’Oumaña”.

El vienres, a les ocho y media el grupu Teatru Kumen lleva a la “vil.la” la obra de teatru “Derrabe” a partir de les ocho y media, nel Teatru Toreno.

El sábadu rematen les actividaes cola entrega de premios de los concursos de manualidaes y poesía, y charra-coloquiu “Lliteratura y minería”, cola presencia de Benigno Delmiro Coto y Alejandro Gallo, moderamdp Amalia Fernández Menéndez, profesora de lliteratura del IES Cangas del Narcea. L’actu va facese tamién nel Auditoriu de la Casa Cultura “Palaciu d’Oumaña”, de magar les siete y media la tarde.

Amás, hasta’l 31 de marzu, va siguir abierta la esposición de la X Selmana Cultural de Cangas “Pueblu Mineru”, nel mesmu edificiu.

Tamién te podria gustar