Portada Convocatories Sigue abiertu’l plazu pa presentar candidatures al premiu ‘Timón 2007’ a la trayectoria lliteraria en llingua asturiana

Sigue abiertu’l plazu pa presentar candidatures al premiu ‘Timón 2007’ a la trayectoria lliteraria en llingua asturiana

by asturnet

Redacción.

Sigue abiertu’l plazu pa presentar candidaturea al Premiu Timón, que l’Asociación de la conocida como ‘vagamar lliteraria en Xixón’ convoca “col envís de facer reconocencia de la trayectoria lliteraria y/o’l llabor de promoción de la lliteratura asturiana”. Pa ello l’asociación L’Arribada abrió apocayá’l plazu pa la presentación de candidatures dende esti momentu y hasta l’1 de setiembre.

Según indiquen les bases de la convocatoria, les candidatures van poder ser presentaes por una persona un coleutivu a les señes de correu lletrónicu que siguen: arribada_sectec@yahoo.es

El Premiu quier sirvir de reconocencia a trayectories bien llarges y por ello, pa esta edición de 2007, “opten al premiu los/es escritores n’asturianu que ñacieren nel añu 1957 o anteriormente”. Pal fallu del premiu la Xunta Direutiva de l’Asociación Cultural l’Arribada va aconceyar un xuráu integráu por persones venceyaes a la cultura del país.

El galardón va entregase en Xixón demientres la celebración de l’ARRIBADA 2007, que ta pesllando yá la programación d’esti añu, nel que va pasar de seis a nueve díes de celebración.

Tamién te podria gustar