Portada Lliteratura Preséntense les publicaciones y esposiciones dedicaes a Mª Teresa González por mor de la Selmana de les Lletres

Preséntense les publicaciones y esposiciones dedicaes a Mª Teresa González por mor de la Selmana de les Lletres

by asturnet

L’actu inaugural de la Selmana de les Lletres Asturianes va celebrase güei llunes, a les doce la mañana nel Centru Municipal Integráu d’El Coto, en Xixón y va consistir na presentación de les ediciones conmemoratives de la 29 Selmana de les Lletres Asturianes: “Por si dixerais el mio nome…”, compuesta por artículos sobre l’autora y l’Antoloxía lliteraria, que recueye la obra de l’autora xixonesa homenaxeada.

Amás, nesi mesmu actu va inaugurase la esposición “La mar. Un viaxe per Tere González”, que va tar abierta al públicu hasta’l vienres 16 de mayu n’horariu de 10.00 a 13.30 y de 17.00 a 21.00 hores con entrada llibre. La esposición va pasar darréu a circular peles Cases de Cultura d’Asturies.

Mañana miércoles los actos van tener un calter institucional, y ye que va celebrase, per cuarta vegada, y a la una la tarde, la yá tradicional llectura pública institucional de testos n’asturianu nel Salón Europa de Xeneral del Principáu d’Asturies, n’Uviéu. El parllamentu asturianu va volver a acoyer asina, una llectura que-y dea visibilidá pública a la lliteratura asturiana.

Tamién te podria gustar