Portada Música Metallica anuncia nuevu discu tres ocho años

Metallica anuncia nuevu discu tres ocho años

by redacción asturnews
Foto: Cheryl Brind (https://www.flickr.com/photos/volantra/)

Empieza la cuenta trás pa poner fin a ocho años d’espera. La banda de heavy metal Metallica anunció la selmana pasada que’l próximu 18 de noviembre va sacar nuevu discu, el primeru dende Death Magnetic, publicáu en 2008.

Según detalló la banda, esti proyectu va ser un doble discu con cerca de 80 minutos de música. Y los oyentes de la emisora 93X de Minneapolis yá pudieron escuchar esti xueves el primera senciellu, Hard-wired, que s’emitió en directu al traviés d’esta radio y que darréu xubieron a la so páxina de Facebook.

“Sabemos que pasó enforma tiempu, pero güei tamos arguyos de poder presenta-yos Hardwired… To self-destruct”, detalló’l grupu californianu al traviés d’un comunicáu, qu’añedió: “Esti nuevu trabayu representa la siguiente fase del nuesu viaxe como Metallica”.

Metallica, unu de los grupos de mayor ésitu comercial, formose en 1981 en Los Ánxeles, cuando’l vocalista James Hetfield respondió a un anunciu clasificáu de la batería Lars Ulrich. Dende’l so primer discu, Kill ‘Em All, llograron una importante trescendencia internacional. El so tercer álbum, Master of Puppets (1986), asitiar nel top 30 de los más vendíos. Nos sos 35 años d’hestoria vendieron decenes de millones de discos y recibieron casi una decena de premios Grammy.

Tamién te podria gustar