Portada Educación Los vicerrectores d’Investigación de les universidaes del Grupu G-9 aconceyense hasta’l vienres n’Uviéu

Los vicerrectores d’Investigación de les universidaes del Grupu G-9 aconceyense hasta’l vienres n’Uviéu

by asturnet

El rector de la Universidá d’Uviéu, Vicente Gotor, va presidir a partir de mañana xueves, 19 de setiembre, l’alcuentru de la Sectorial d’Investigación del Grupu G-9, que va desenvolvese na institución académica asturiana. Los vicerrectores d’Investigación de les universidaes van axuntar n’Uviéu hasta’l próximu vienres. Van Asistir los vicerrectores de les universidaes de Cantabria, País Vascu, Navarra, Zaragoza, La Rioxa, Isles Baleares, Estremadura, Castiella-La Mancha y Uviéu.

Los vicerrectores van aldericar, ente otros asuntos, la situación de la investigación nes distintes universidaes del grupu y sobre remanes conxuntes p’aprovechar recursos. El Grupu 9 d’Universidaes, constituyíu’l 16 de mayu de 1997, ye una asociación ensin ánimu d’arriquecimientu que tien como fin social común “promover la collaboración ente les instituciones universitaries, tantu nos que respecta a les actividaes docentes ya investigadores como a les de xestión y servicios.”

El vienres, 20 de setiembre, va ufiertase una rueda de prensa pa dar a conocer les conclusiones del alcuentru.

Tamién te podria gustar