Portada Educación Los Títulos propios de Master van tener ayudes públiques n’Uviéu

Los Títulos propios de Master van tener ayudes públiques n’Uviéu

by asturnet

El Gobiernu del Principáu d’Asturias va asoleyar nesti mes d’ochobre una convocatoria de ayuda pa matrícules en dellos títulos propios de la Universidá d’Uviéu, empobinada a estudiantes que s’alcuentren en situación llegal de desemplegu.

Los interesaos tienen amás que tener ñacencia ente’l 1 de xineru de 1969 y el 31 d’avientu de 1983 y tar en posesión d’un títulu oficial universitariu.

L’importe de la ayuda de matrícula va ser el preciu públicu afitáu pa los servicios académicos que conduzan a la obtención del Títulu propiu de Máster de la Universidá nel númberu d’años establecíu nel correspondiente plan de estudios, siempres que’l períodu de matricula seya anterior al 30 de Payares de 2009.

Les ayudes van concedese en réximen de concurrencia competitiva. Si se superase la cuantía total prevista, el criteriu d’alxudicación va ser el de concesión al solicitante de mayor edá.

El plazo presentación de solicitudes va finar el 15 de Payares de 2009, inclusive.

Títulos Propios de la Universidá d’Uviéu consideraos d’interés estratéxicu pala Comunidad Autónoma del Principado de Asturias:

MÁSTER EN DIRECCIÓN DE EMPRESAS, MBA EJECUTIVO MÁSTER DE CIRUGÍA ORAL MÁSTER EN CONTABILIDAD DIRECTIVA Y CONTROL DE GESTIÓN MÁSTER EN CONTABILIDAD Y DIRECCIÓN PARA LA ADMINISTRACIÓN PÚBLICA MÁSTER EN DIRECCIÓN DE COMUNICACIÓN Y NUEVAS TECNOLOGÍAS MÁSTER EN GESTIÓN CONTABLE AVANZADA PARA PYMES MÁSTER EN GESTIÓN DE ORGANIZACIONES DE COOPERACIÓN PARA EL DESARROLLO Y DE INTERVENCIÓN SOCIAL MÁSTER EN GESTIÓN DEL DISEÑO INDUSTRIAL MÁSTER EN GESTIÓN Y DESARROLLO DE LA INDUSTRIA ALIMENTARIA MÁSTER EN PERIODONTOLOGÍA MÁSTER EN SEGUROS PRIVADOS MÁSTER EN TRANSPORTE Y GESTIÓN LOGÍSTICA MÁSTER INTERNACIONAL EN GESTIÓN DE LA INNOVACIÓN Y EL DESARROLLO EMPRESARIAL
Más información y documentu de solicitú

Tamién te podria gustar