Portada Mundu Los Beatles conviden esti sábadu a sos siguidores a una fiesta virtual

Los Beatles conviden esti sábadu a sos siguidores a una fiesta virtual

by redacción asturnews

Los Beatles conviden esti sábadu a sos siguidores a una fiesta virtual multitudinaria. La banda británica propón que los fans acompáñenlos a ver la película d’animación Yellow Submarine en directu al traviés de YouTube y que se xunan depués a un karaoke colectivu.

Los Beatles convidaron a tolos sos fans a una gran fiesta mientres el confinamientu. Los británicos animaron al so públicu a ver al pie de ellos la so película d’animación Yellow Submarine en directu al traviés de YouTube esti próximu sábadu 25 d’abril. Una fecha que coincide col estrenu del filme, que se va faer na plataforma nun pase únicu a partir de les 18.00 hora española (5PM BST, 12PM EDT y 9AM PDT).

Universal Music aprovechó esta quedada virtual pa pidir a tol mundu qu’asista que comparta semeyes y vídeos cantando en casa col hashtag YellowSubLive. Tres la película, van compartise imaxes nel Instagram de los Beatles dientro de la que bautizaron como Yellow Submarine Sing-A-Long After Party.

Nesta fiesta, van incluyise les lletres de les más míticos cantares debaxo de la pantalla por que tou’l mundu pueda participar nel más multitudinariu de los karaokes. La versión Sing-A-Long de ‘Yellow Submarine’ estrenar en cines nel añu 2018 como parte de la celebración del cincuenta aniversariu de la película y dende entós nun se pudo ver más.

L’aclamáu filme contien dalgunes de los cantares más conocíos de The Beatles, incluyendo la tema que-y da títulu, Eleanor Rigby, When I’m Sixty-Four, Lucy in the Sky With Diamonds, All You Need Is Love o It’s All Too Much.

Tamién te podria gustar