Portada Música Les Bandes de Gaites Villa de Xixón y Corvera d’Asturies, ganen el troféu a les meyores bandes foriates del Desfile de San Patriciu en Nueva York.

Les Bandes de Gaites Villa de Xixón y Corvera d’Asturies, ganen el troféu a les meyores bandes foriates del Desfile de San Patriciu en Nueva York.

by asturnet

La Banda de Gaites Villa de Xixón y la Banda de Gaites de Corvera d’Asturies van recibir de manes del Conseyeru de Rellaciones Esteriores Francisco Javier García Valledor, los trofeos que les acrediten como les meyores bandes foriates del Desfile de San Patriciu en Nueva York onde actuaron xuntes.

Na última Parada-Desfile parciparen más de 500 bandes de tolos Estaos Xuníos d’America, amás de bandes foriates d’Irlanda, Gales, Escocia, Canadá, Australia, Nueva Zelanda y Asturies.

Los trofeos fueron concedíos pol Xuráu del Comite de la Parada de San Patricio de Nueva York y la entrega oficial va tener llugar nel salón d’actos del EASMU (c/Coronel Aranda nº 2, Uvieu) mañana vienres 26 de Xineru a les 19:30 hores.

Nel actu van proyectase imáxenes del desfile y les bandas de gaites van tocar los temes qu’interpretaron nel eventu. Nel actu van tar presentes, tamien, el Director d’Emigración, Luís Miguel Fernández Romero y el Director Xeneral de Cultura, Carlos Madera.

Tamién te podria gustar