Portada Conceyos L’Arribada aporta’l martes a Les Vegues con “deporte y llingua”

L’Arribada aporta’l martes a Les Vegues con “deporte y llingua”

by asturnet

Esti martes, 5 d’ochobre, a les 18:30 hores, nel Llar de Les Vegues (Corvera) fadráse la primera de les xornaes de L’Arribada nesti conceyu, dientro de la so estaya “Per Asturies”. Les actividaes entámense a comuña ente l’Asociación Cultural L’Arribada y l’Ayuntamientu de Corvera d’Asturies. El programa consistirá nuna mesa redonda sobre Deporte y Llingua y un homenaxe a la maestra Choni Álvarez.

Los participantes na mesa redonda sedrán l’escritor xixonés Vicente García Oliva y los futbolistes José Antonio Pérez Boudón, José Manuel Espinosa Gómez y Eloy José Olaya Prendes, amás d’Humberto Gonzali, coordinador de L’Arribada.

Los asistentes a esti actu recibirán un exemplar d’El pallabreru del fútbol qu’editara l’añu pasáu la Oficina Municipal de la Llingua de Xixón.

El viniente xueves, 7 d’ochobre, a les 18:30, realizaráse la segunda xornada de L’Arribada en Corvera, na que se proyectará’l primer llargumetraxe dobláu al asturianu (por Gonzali Producciones), el clásicu de George A. Romero ‘La nueche de los muertos vivientes’.

Tamién te podria gustar