Portada Comunicación L’administración autonómica y la del estáu van tener oficines integraes n’Asturies

L’administración autonómica y la del estáu van tener oficines integraes n’Asturies

by asturnet

El gobiernu del Principáu y el del estáu van firmar un conveniu nos prósimos díes pa consiguir oficines integraes de les distintes administraciones n’Asturies. L’oxetivu que se persigue con esta iniciativa ye eliminar la multiplicidá de trámites ufiertando una mesma ventaniella pa centralizar les xestiones.

El Conseyeru d’Economía y Administración Pública, Jaime Rabanal, anunció que l’executivu asturianu va poner en marcha la iniciativa que permita integrar les oficines estatales y autonómiques col oxetivu de dar una atención completa al ciudadanu. Esti oxetivu, señaló’l conseyeru, “respuende a una demanda cada vez más incesante na sociedá de la información: la interoperabilidá ente administraciones públiques”.

El proyectu prevee ofrecer de manera gradual una atención con varios niveles de serviciu que van dende’l rexistru telemáticu a la consulta d’información particular y d’información pública como convocatories d’empléu, hasta llegar al puntu d’una xestión integrada de determinaos procedimientos.

Tamién te podria gustar