Portada Cine L’actriz negra Lashana Lynch ye la nueva axente 007 en ‘Ensin tiempu pa morrer’

L’actriz negra Lashana Lynch ye la nueva axente 007 en ‘Ensin tiempu pa morrer’

by redacción asturnews

L’añu pasáu yá se empezara a rumorear que l’actriz negra Lashana Lynch sería una axente 007 n’Ensin tiempu pa morrer, la esperadísima película de James Bond que s’atrasó hasta abril de 2021 por culpa de la pandemia. Y la noticia por fin confirmóse, llevantando’l discutiniu nes redes sociales ente dalgunos fans del míticu axente con llicencia pa matar, que nun ven con bonos güeyos xuna espía muyer y negra na piel del personaxe creáu por Ian Fleming.

L’actriz, de 32 años y conocida por interpretar a Maria Rambeau na película Capitana Marvel, va encarnar a Nomi, una axente encargada de reemplazar al James Bond de Daniel Craig mientres la so ausencia del MI6 nun momentu dáu del filme empobináu por Cary Joji Fukunaga. Harpers Bazaar revela que Lynch va ser de fechu la “primer muyer 007”, y la mesma actriz aseguró que la esperiencia ye “bien revolucionaria”. Eso sí, en nengún momentu confirmóse que vaiga ser la nueva sustituta del personaxe de Craig en futures películes, una y bones el británicu despidir del papel nesta aventura na qu’Ana d’Armes exerz de moza Bond y Rami Malek del villanu de vez. Ello ye que la productora de los filmes de Bond Barbara Broccoli yá dexó claro va un tiempu que “Bond ye varón. Ye un personaxe masculín. Foi escritu como home y creo que probablemente va siguir siendo un home”.

L’artículu de la entrevista esclaria que Nomi ye’l “axente secretu qu’herieda’l títulu de 007 mientres el mesmu Bond ta nel esiliu”. Nos tráilers púdose ver que va haber interacción entre Nomi y Bond y, al paecer, los dos desafiaránse un pocu ente sí.

Tamién te podria gustar