Portada Comunicación La relación ente Periodismu y Política a debate en Xixón

La relación ente Periodismu y Política a debate en Xixón

by asturnet

Les relaciones ente periodismu y política son nestos años caberos más nidies y polémiques nel Estáu Español, pero nun son tema sobro’l que s’alderique muncho n’Asturies. El Distritu Oeste de l’Agrupación Socialista de Xixón quier iguar eso con una charra coloquiu que va cuntar cola participación de nomaos periodistes que desendolquen la so activdá na villa de Xovellanos.

El prósimu martes, 27 de setiembre de 2005 a les 19,30 hores, nel Ateneu de La Calzada, tendrá llugar una nueva charra coloquiu dientro’l ciclu de conferencien qu’entama el Distritu Oeste de l’Agrupación Socialista de Xixón, nesta ocasión la tema va ser “Periodismu y Política ¿Comu s’influyen?”, pa ello va cuntase cola presencia de Fernando Canellada (Redactor Xefe de La Nueva España de Xixón), Guillermina Caso (Jefa d’Informativos de Radio SER Xixón), Nacho Poncela (Gabinete de Prensa de la Conseyería de Cultura), Juan Carlos Cuesta (Xefe de Gabinete de la Radiotelevisión del Principau d’Asturies), Flor Pavón (Secretaria de Comunicación de l’Agrupación Socialista de Xixón) y Serxu Solares (Coordinador del Distritu Oeste de l’Agrupación Socialista de Xixón). La entrada ye llibre y gratuita.

Les actividaes del Distritu Oeste de l’Agrupación Socialista de Xixón van siguir el martes que vien, 4 d’ochobre, tamién nel Ateneu de La Calzada, a la mesma hora, con una nueva charra coloquiu sobre la tema “Mozos, Moces y Vivienda”.

Tamién te podria gustar