Portada Conceyos La música llírica abre la Programación Cultural Agostu 2020 n’Avilés

La música llírica abre la Programación Cultural Agostu 2020 n’Avilés

by redacción asturnews

Esti vienres 7 d’agostu, a partir de les 21 hores, la música llírica abre la Programación Cultural Agostu 2020 n’Avilés.

La Programación Cultural Agostu 2020 n’Avilés echa a andar cola actuación de música llírica que la soprano Patricia Martínez y el pianista Rubén Díez van llevar a cabu güei vienres 7, a partir de les 21 hores, na campa de la ilesia de San Nicolás de Bari.

La soprano Patricia Martínez y el pianista Rubén Díez van interpretar un repertoriu de 20 pieces na campa de la ilesia de San Nicolás de Bari. Va habilitase una cortil con aforu llindáu nel que’l públicu va permanecer sentáu guardando toles midíes de seguridá. Les invitaciones gratuites pueden adquirise na páxina web https://invitacionesavilescultural.es/ o na taquilla de la Casa de Cultura, apurriendo los datos personales y de contactu

Podrá asistise a esti conciertu de manera gratuita previa presentación d’invitación personal ya intransferible, que yá puede solicitase tantu na páxina web  https://invitacionesavilescultural.es/ como na taquilla de la Casa de Cultura.

El públicu va permanecer sentáu nos asientos dispuestos, garantizándose en tou momentu’l cumplimientu de les midíes sanitaries contra’l COVID-19: cortil acutada, distancia ente sielles, usu obligatoriu de mázcaros y de xel hidroalcohólico, toma de temperatura, rexistru d’asistentes, control d’accesos, etc.

Patricia Martínez García y Rubén Díez van interpretar un repertoriu formáu por 20 pieces ente les que figuren dellos cantares pertenecientes a bandes sonores de películes como Sorrises y Llárimes, Un americanu en París o La bella durmiente, ente otres. Van Sonar composiciones de Carlos Gardel, de George Gershwin o del apocayá fináu Ennio Morricone.

Dambos músicos volverán actuar el vienres 28 d’agostu, nesta ocasión con un repertoriu distintu, anque nel mesmu llugar y a la mesma hora: a partir de les 21 hores, na campa de la ilesia de San Nicolás de Bari. Tamién ye posible llograr yá les invitaciones pa esti recital al traviés de los medios antes citaos.

De la mesma, yá ye posible tamién llograr invitaciones pa los dos conciertos de música de cámara que’l Tríu Zebaze va interpretar nel claustru de la ilesia de San Nicolás de Bari. Va Ser tanto’l xueves 27 como’l vienres 28 d’agostu, a les 20 hores.

Tamién te podria gustar