Portada Lliteratura La llibrería Paraxuga protagoniza esti sábadu “Nós” na TPA

La llibrería Paraxuga protagoniza esti sábadu “Nós” na TPA

by asturnet

La llibrería Paraxuga, una de les llibreríes clásiques del asturianismu n’Uviéu, va ser la protagonista esti sábadu 28 de Mayu, alrodiu les 12 hores de la cuarta temporada del programa “Nós”. L’espaciu entrevista a Yolanda y Dulce Gil Fernández que reinauguraran la so llibrería, que dende setiembre de 2007 tornaba como Llibrería-Café na cai Paraísu.

En 2006 , les responsables de la Llibrería Paraxuga tuvieron de camudar de llocal por problemes ayenos y dende entós dellos problemes alministrativos foron torgando l’apertura de Paraxuga na cai Paraísu hasta que nel mes de setiembre de 2007 ‘Paraxuga Llibrería ya Café’ va inaugurábase nel nuevu llocal del establecimientu, asitiáu na cai Paraísu, 2, baxu (Uviéu).

La TPA estrenó’l sábadu 5 de Marzu la cuarta temporada del programa “Nós”, espaciu dirixíu y presentáu pol periodista y profesor universitariu Próspero Morán, qu’emítese tamién pol satélite Hispasat pal restu d’España, Europa y América y por Internet pa tol mundiu al traviés de la web de la RTPA, y qu’esti añu grábase per primera vegada depués de cuatro años nun formatu HD o d’Alta Definición.

Tamién te podria gustar