Portada Conceyos La final de FestiAMAS va ser el día 14 nel Auditoriu Príncipe Felipe

La final de FestiAMAS va ser el día 14 nel Auditoriu Príncipe Felipe

by asturnet

La final de FestiAMAS va ser esti próximu martes 14 de setiembre, a les 20 hores, nel Auditoriu Príncipe Felipe d’Uviéu con invitaciones, gratuites, que pueden retirase dende esti día n’entraes.oviedo.es.

L’Auditoriu Príncipe Felipe va acoyer el próximu 14 de setiembre, a partir de les 20 hores, la final del FestiAMAS, na que van participar los siete finalistes escoyíos ente los 28 escoyíos de los 184 grupos participantes.

La final foi presentada esti llunes pola conceyala de Festexos, Cuadonga Díaz, que tuvo acompañada de la directora de programación de RTPA, Lucia Herrera; el director de marketing de Caxa Rural, Alejandro Díaz y Luis Serrano, de la organización.

Díaz destacó que FestiAMAS, “nel concursu musical impulsáu polos Premios AMES y que cada añu tien un llugar preferente dientro de la programación de San Mateo, competiirán grupos escoyíos en siete conceyos d’Asturies”. La conceyala de Festexos destacó “el compromisu “d’esti equipu de gobiernu cola cultura y la música asturiana”. “En San Mateo esmolecímonos de dar preferencia a los músicos locales y asturianos”, aseguró.

El grupu ganador va grabar un discu y la gala final va ser retresmitida’l domingu 19 de setiembre dempués de la película que se va emitir n’horariu nocherniegu. A partir de mañana yá van tar disponibles les entraes, que van ser gratuites.

Tamién te podria gustar