Portada Educación La Factoría Cultural llanza un añu más el campus artísticu infantil y xuvenil “Branu con arte 2020”

La Factoría Cultural llanza un añu más el campus artísticu infantil y xuvenil “Branu con arte 2020”

by redacción asturnews

La Factoría Cultural d’Avilés llanza un añu más el campus artísticu infantil y xuvenil “Branu con arte 2020” y va celebrlu en trés rioles de 10 díes, nes mañanes del 13 de xunetu al 21 d’agostu. El plazu de matriculación empecipia esti llunes, 29 de xunu, y va permanecer abiertu hasta dos díes previos al entamu de cada vez; podrá formalizase de forma telemática y nos SAC del Conceyu y El Focu.

La conceyalía de Cultura d’Avilés, al traviés de la Factoría Cultural, ufierta un añu más a les neñes, neños y adolescentes de la ciudá la posibilidá d’esfrutar unes vacaciones distintes, actives y risonderes, mientres s’averen a la creación artística nes más variaes disciplines. Tratar del Branu con Arte 2020″, un campus artísticu que va facilitar la conciliación de la vida llaboral y familiar.

Ufiértense 174 places, ente les distintes veces y edaes, de los 5 a los 18 años; 30 hores d’actividá con un preciu de matrícula de 40 euros por quincena. Neñes, neños y adolescentes van esfrutar de talleres de dibuxu y pintura, cantar, cerámica, grabáu o la técnica audiovisual del stop-motion, eminentemente práctiques y afeches a cada tramu d’edá.

Destináu a neños, neñes y adolescentes, en trés tramos d’edá, de 5 a 9 años, de 10 a 14 y de 15 a 18 años (la edá va deber mínima y máxima tendrá de tar cumplida na fecha en que s’empecipie l’actividá), va tener llugar en trés rioles de diez díes (30 hores d’actividá caúna), ente’l 13 de xunetu y el 21 d’agostu, y busca incentivar el so interés escontra la espresión y la creatividá artística, en disciplines que van de la pintura a la cerámica, de la música y el grabáu, a la técnica audiovisual del stop-motion.

Esta propuesta cultural va tener llugar peles mañanes, de llunes a vienres, y certifica el compromisu del Conceyu d’Avilés d’ufiertar a les families con menores al so cargu xuna actividá que facilite la conciliación de lavida personal, llaboral y familiar.

El plazu d’inscripción abre esti llunes, 29 de xunu, y va tar abiertu hasta dos díes arteros antes del entamu de la vez pal que se realice la matrícula. Podrá formalizase de forma telemática, al traviés de la See Electrónica de la web municipal d’Avilés, na dirección https://sedeelectronica.aviles.es/Convocatories. Y tamién de forma presencial, nos SAC de la Casa Consistorial y de El Focu, en Villalegre, con cita previa y n’horariu de 8.30 a 13.00 hores.

El preciu de l’actividá ye de 40 euros, nel que s’inclúin los materiales que van utilizar mientres esfruten y aprienden. Ye necesariu pa participar vistir ropa cómodo, mandilones o camisetes que puedan emporcase ensin problemes. Amás, cada asistente va tener la posibilidá d’apuntase a un máximu de dos quincenes. va desenvolver nes instalaciones de la Factoría Cultural d’Avilés, na avenida de Portugal, 13.

Feches

Del 13 de xunetu al 24 de xunetu.
Del 27 de xunetu al 7 d’agostu.
Del 10 d’agostu al 21 d’agostu.

Más información sobro horarios y conteníos

Tamién te podria gustar