Portada Educación La Factoría Cultural d’Avilés ufierta 15 talleres con munches novedaes

La Factoría Cultural d’Avilés ufierta 15 talleres con munches novedaes

by redacción asturnews

La Factoría Cultural ufierta 13 talleres infantiles y 2 xuveniles (para alumnáu de 16 a 21 años) na so programación del cursu 2021-2022 con munches novedaes como les enseñances circenses y de lettering.

A les tradicionales disciplines como teatru, pintura, cerámica, story y stop motion, estampación o hip hop, xúnense otres nueves como talleres de circu, lettering, escultura de construcciones volumétricas y otros hasta completar una ufierta bien variada d’interés pa un alumnáu que se clasifica n’infantil de 3 a 5 años y de 6 a 16 años; y xuvenil, de 16 a 21 años.

La matriculación pa neños y mocedá pal antiguu alumnáu de la Factoría Cultural (cursu 2020 – 2021) va empecipia’l día 16 de setiembre hasta’l 30 de setiembre. Va Ser presencial na Factoría Cultural y pa ello va ser necesariu solicitar cita previa al traviés de la páxina web del Conceyu d’Avilés y la matriculación pa nuevu alumnáu va empecipiase’l 23 de setiembre hasta’l 30 de setiembre, tamién presencial y con cita previa. L’horariu de matriculación que tien la Factoría Cultural ye de 9:00 a 14:00 hores, de llunes a vienres y los miércoles de 17.00 a 19.00 hores. L’importe de la matrícula infantil ye de 6,00 euros y el de caúna de les mensualidaes de 6,00 euros. Y en los talleres xuveniles ye de 10,00 euros la matrícula y 10 euros la mensualidá.

Nun se va inscribir a nengún alumnu que nun solicitara cita previa solicitándose tantes cites como neños quieran ser matriculaos. La matriculación va poder ser realizada por cualesquier persona mayor d’edá qu’apurra autorización de padres o tutores llegales.

Más información

Tamién te podria gustar