Portada Música La Escuela Internacional de Música pieslla la XI edición de los sos Cursos de Branu

La Escuela Internacional de Música pieslla la XI edición de los sos Cursos de Branu

by asturnet

La XI edición de los Cursos de Branu de la Escuela Internacional de Música de la Fundación Príncipe d’Asturies va pesllar el prósimu sábadu, 12 d’agostu, a les 20.00 hores, con un conciertu a cargu de los alumnos que participaron nes clases. L’actu va tener llugar na sala principal del Auditoriu Príncipe Felipe d’Uvieu y va ser d’accesu llibre hasta enllenar l’aforu.

La XI edición de los cursos de branu de la Escuela Internacional de Música empezó’l 1 d’agostu nel Conservatoriu Superior de Música del Principáu d’Asturies ‘Eduardo Martínez Tornet’ con 161 alumnos procedentes d’Alemaña, l’Arxentina, Francia, Italia, Portugal, Venezuela y España.

Como complementu a les enseñances nes clases, los profesores y alumnos de la Escuela ufiertaron varios conciertos d’entrada llibre en diferentes sitios, asina ocmo un ciclu de música na cai. Nesi sen, destacaron sobremanera les actuaciones del gaiteru Xuacu Amieva, que repasó varies pieces de música tradicional asturiana asina como les sos últimes creaciones.

Tamién te podria gustar