Portada Música La Col.lá Propinde graba estos díes vidioclip nuevu

La Col.lá Propinde graba estos díes vidioclip nuevu

by asturnet

El grupu de folk fusión La Collá Propinde ta grabando estos díes el que va ser el so nuevu vidioclip. Trátase del tema “Llárimes”, estrayíu del so últimu trabayu discográficu “A Teyavana”. El vidioclip va ser presentáu nel conciertu especial 10 aniversariu que va tener llugar el sábadu 22 de Xineru a les diez de la nueche na Sala Acapulco del Casino d’Asturies, en Xixón. El videoclip “Llárimes”, ta ambientau en paraxes de la mariña asturiana, concretamente n’El Cabu Peñes.

Amás, apaez, como nun podía ser d’otra manera, La Pola Llena. La dirección y producción cuerren al cargu de Pablo A. Quiroga Prendes (Algamar Producciones) y de los consagraos Juán Tizón y Sofia F. Castañón (Sr. Paraguas). El rodaxe va terminar antes d’acabar esta mesma selmana pa ponese darréu col procesu de postproducción, col fin de tener a tiempu pal conciertu que’l grupu tien na Sala Acapulco.

Conciertu 10u aniversariu

La Col.lá Propinde cumple 10 años enriba de los escenarios y celebrálo realizando una xira bien especial a lo llargo de tol 2011, pero’l so puntu de partida va ser esti Conciertu Especial 10 aniversariu, nel que’l grupu va repasar les temes más importantes de tola so carrera discográfica y que va cuntar con numberoses collaboraciones y convidaos.

Tamién te podria gustar