Portada Música La Col.lá Propinde celebra diez años esti sábadu

La Col.lá Propinde celebra diez años esti sábadu

by asturnet

El grupu de folk fusión La Collá Propinde cumple 10 años enriba los escenarios y va celebralo con un conciertu esclusivu esti sábadu 22 de xineru a partir de les 21.30 hores, na Sala Acapulco de Xixón, nel Casinu, con un preciu simbólicu d’entra de 3 euros. El conciertu va ser el puntu de partida de la xira especial “10 años de música dende L.lena”, que va llevar al grupu a distintos escenarios de la xeografía estatal.

Nel conciertu d’esti sábadu, el grupu va repasar los temes más importantes de tola so carreradiscográfica, incluyendo una escoyeta de veinte cantares de los sos trabayos discográficos LL, Güeria y A Teyavana. Amás, el grupu va tar arropáu po diverses collaboraciones y convidaos.

Estrenu de Vidioclip

La Collá Propinde va aprovechar l’eventu pa presentar el so nuevu vidioclip, “Llárimes”. Un trabayu empobináu por Pablo A. Quiroga Prendes, Juán Tizón y Sofia Castañón, no que supon un trabayu conxuntu ente Algamar Producciones y Sr. Paragües.

“Llárimes” foi rodáu n’El Cabu Peñes, Turón y Pola L.lena fai apenes un mes. Diez años de vida que los llevaron a afayar al públicu’l so repertoriu en numberosos escenarios a lo llargo de la xeografía europea.

Entrevista col grupu por mor del so décimu aniversariu

Tamién te podria gustar