Portada Sociedá La caravana pola oficialidá sigue en marcha pelos conceyos centrales

La caravana pola oficialidá sigue en marcha pelos conceyos centrales

by asturnet

La Caravana pola Oficialidá sigue esta selmana’l so camín reivindicativu per diversos llugares de la fastera central. Esti martes 28 va ser La Pola Siero el llugar escoyíu pol Conceyu Abiertu pola Oficialidá (CAO) pa entamar delles actividaes reivindicatives y el sábadu 1 d’abril la caravana va percorrer Siero, Sariego, Noreña, Llanera y la localidá de Llugones.

L’actu que va celebrase esti martes 28 en La Pola Siero escomienza na Casa de Cultura a les 17,00 hores cola actuación del cuentacuentos Milio’l del Nido; a les 19,00 va haber una representación teatral de la obra “Maruxes y Xuanes” de Monsterrat Garnacho, a cargu del grupu de teatru del IES Ríu Ñora; la Coral Santa María de Llieres va pesllar les actividaes con un conciertu a les 20.00 hores. Pela mañana, representantes del CAO van repartir folletos desplicativos nel mercáu selmanal de La Pola.

El sábadu 1 d’abril la Caravana pola Oficialidá va salir de La Pola Siero y siguir hasta Sariegu, Lieres, Carbayín, Valdesoto, Noreña, El Berrón, Cualloto, Llugones y Posada.

Tamién te podria gustar