Portada Música La cantante sopranu Daniela Dessì y el tenor Fabio Armiliato ufren un recital líricu n’Uviéu

La cantante sopranu Daniela Dessì y el tenor Fabio Armiliato ufren un recital líricu n’Uviéu

by asturnet

La cantante sopranu Daniela Dessì y el tenor Fabio Armiliato xunto cola Oviedo Filarmonía ufren esti miercoles una gala lírica na que van abordar pieces de Verdi, Puccini y Giordano ente otros. El recital ta organizáu pola Asociación Asturiana d’Amigos de la Ópera. y va entamar a les 20:00 hores nel escenariu del Teatru Campoamor d’Uvieu.

Daniela Dessi y Fabio Armiliato, destaceas voces de calter internacional, interpretarán el sigiuente repertoriu: Na primer parte del recital: la obertura de les “Víspores sicilianes” de Verdi; “Amor ti vieta”, l’aria de la ópera “Fedora”, de Giordano; “Vissi d’arte” y “E lucevan le stelle”, de “Tosca”, de Puccini; “Surta e la notte…”, d’”Ernani”, tamiñen de G. Verdi; l’intermezzo de “L’amico Fritz”, de Mascagni y “Gia nella notte densa”, d’”Otello”, de Verdi.

Na segunda parte de la nueche el duu va abordar les pieces: Obertura de “La forza del destino”, de Verdi; “Aria de Lensky”, d’”Eugene Onegin”, de Tchaikovsky; “Poveri fiori”, d’”Adriana Lecouvreur”, de Cilèa; “Colpito qui m’avete”, d’”Andrea Chernier”, de Giordano; “Pace, pace, pace, mio Dio”, de “La forza del destino”; l’intermezzo de “Manon Lescaut”, de Puccini y ya como dúu “Vicino a te: la nostra morte”, d’”Andrea Chernier”, de Giordano.

Tamién te podria gustar