Portada Sociedá La Cámara de Comerciu de Xixón llama a participar na próxima edición de la FIDMA

La Cámara de Comerciu de Xixón llama a participar na próxima edición de la FIDMA

by redacción asturnews

La Cámara de Comerciu, Industria y Saléu de Xixón, xuntu con Impulsa, promueven, un añu más, la participación de persones entamadores y empreses nueves na FIDMA, teniendo pa ello’l plazu abiertu hasta’l 23 de xunetu.

El Conceyu de Xixón, al traviés d’Impulsa, na so idega d’ayudar al afitamientu de les empreses de la ciudá, ufierta un espaciu dientro del Stand Impulsa na Feria Internacional d’Amueses d’Asturies, en collaboración cola Cámara de Comerciu de Xixón, que tien ente les sos funciones la de promover y cooperar na organización de feries y esposiciones.

La iniciativa propón la puesta a disposición d’un espaciu nel citáu Stand Impulsa, que van poder ocupar hasta 12 nueves empreses del conceyu estremaes en dos veces, mientres la primera y la segunda selmana del certame. Como requisitos establezse que les empreses tean allugaes nel conceyu de Xixón y nun superen los cinco años d’antigüedá. El preciu simbólicu d’esta participación asitiar nos 100€ (Iva incluyíu).

Dambes instituciones tienen previstu qu’esta actividá ufiertese pa otres feries a lo llargo del añu, coles mires de fomentar la participación de nueves persones entamadores n’actividaes feriales.

El plazu pa unviar les solicitúes va tar abiertu hasta’l llunes 23 de xunetu a les 12.00 hores.

    Descarga les Condiciones de participación
    Descarga l’Anexu I: Solicitú de participación
Descarga l’Anexu II: Memoria decriptiva

Tamién te podria gustar