Portada Lorient 2005 La Banda de Villaviciosa anima’l Puertu de Lorient na recta final del festival

La Banda de Villaviciosa anima’l Puertu de Lorient na recta final del festival

by asturnet

Llan de Cubel protagoniza güei en Lorient La noche asturiana que se cellebra nel cabaret Espace Marine a partir de les les 22.00 hores, nun conciertu que comparte con . La bandina l´tombu. Les gaites de la Banda Villaviciosa ufiertaron un bon aperitivu animando pela tarde el puertu deportivu de Lorient.

La Banda de Gaites de Villaviciosa vien faciendo delles animaciones estos díes como la que protagonizaba pela tarde nel puertu deportivu Lorientés, que ya tuviera un precedente’l día anterior nel centru comercial Geant de la localidá vecina de Lanester. Cola gayola que los calteriza y l’espectáculu perequilibráu que ya amuesaren nel Cabaret nel entamu la selmana, la Banda fizo baillar al públicu del Festival nel llugar onde s’alluguen les carpes de les delegaciones, na rodiada del Palaciu Congresos, cásique a la mesma hora qu’anicia’l so ensayu Llan de Cubel.

El Festival de Lorient entama a averase a la so fin, colos conciertos nel Puertu de Pexes que se recuperaron hai poco y nos que mañana domingu van ser protagonistas tamién los asturianos de Llan de Cubel y Susana Sevaine.

Tamién te podria gustar