Portada Lliteratura Jaume Subirana ufierta una llectura de poesía catalana de güei nel Aula de les Metáfores de Grao

Jaume Subirana ufierta una llectura de poesía catalana de güei nel Aula de les Metáfores de Grao

by asturnet

L’escritor Jaume Subirana va ufiertar esti viernes 2 una llectura de poesía catalana de güei nel Aula de les Metáfores de Grao dientro de les actividaes qu’esti espaciu divulgativu entama a lo llargo del añu. Subirana ye un significativu autor de la lliteratura actual en llingua catalana y director de la Institució de les Lletres.

El fundador de l’Aula de les Metáfores y poeta Fernando Beltrán va ser l’encargáu de presentar al escritor catalán na Casa de la Cultura de Grao. Jaume Subirana (Barcelona, 1963) ye Doctor en Filoloxía Catalana y tien publicaos llibros de poesía, narrativa y ensayu, ente los que destaquen Adrada, En altres coses, Tota la veritat sobre els catalans, Suomenlinna (Premio de la Fundació Enciclopèdia Catala-na), Per a què serveix un escriptor? o Final de festa (Premio Carles Riba 1988). Na so bibliografía hai tamién volúmenes críticos sobre la obra d’autores catalanes contemporáneos y diverses traducciones. Ye miembru del Pen Club Internacional de Cataluña y dende setiembre de 2004 director de la Institució de les Lletres Catalanes.

La llectura de Jaume Subirana tien previsto escomenzar a les 19.00 hores na Sala Polivalente de la Casa de Cultura de Grao.

Tamién te podria gustar