Portada Música Hevia quier dir a Eurovisión y “tien mui bones idees sobre cómo facelo”

Hevia quier dir a Eurovisión y “tien mui bones idees sobre cómo facelo”

by asturnet

El gaiteru asturianu más internacional, Hevia, que ta acabante d’asoleyar el so cuartu album “Obsession”, con una tendencia más chill-out que los anteriores pero ensin perder los raigaños tradicionales que caractericen al artista asturianu, declaró a un mediu d’internet que “taría encantáu de dir a Eurovisión y amosar la música del norte en toa Europa”.

Pa Hevia “sedría prestosos ufiertar una nueva imaxe con una música mui distinta, la del Norte”. Y ye que pal gaiteru, el Festival d’Eurovisión “ye yá un iconu na vida de la mio xeneración. Dende neñu seguí en familia les actuaciones de los grupos y la emocionante puntuación por países. Son munchos los recuerdos que s’axunten alredor d’esti eventu”.

Pero, ¿presentaríase Hevia a una posible preselección de TVE?. Pa Hevia, esto entra “dientro de lo posible”, y ye que conidera que “tengo bones idees en tornu a un tema pal Festival”.

Pel momentu nun ye más qu’una posibilidá, pero de dir a Eurovisión Hevia asegura que “la esperiencia debe de ser, amás, mui arriquecedora”.

Páxina web oficial d’Hevia

Tamién te podria gustar