Portada Conceyos Fátima Aljawish, Teatru Nova y les Antenes Informatives Xuveniles, premiaos nes XVI Reconocencies al Llabor Voluntariu

Fátima Aljawish, Teatru Nova y les Antenes Informatives Xuveniles, premiaos nes XVI Reconocencies al Llabor Voluntariu

by redacción asturnews

Fátima Aljawish, Teatru Nova y les Antenes Informatives Xuveniles, premiaos nes XVI Reconocencies al Llabor Voluntariu que van entregase nuna Gala’l miércoles 4 d’avientu na Casa Municipal de Cultura.

Por aciu estos galardones, qu’algamen 16 ediciones, el Conceyu d’Avilés reconoz el llabor d’entidaes y persones que desenvuelven la so actividá de manera desinteresada na ciudá.

Fátima Aljawish, el grupu de teatru Nova y les Antenes Informatives Xuveniles son les Reconocencies al Llabor Voluntariu 2019. El Salón de Plenos del Conceyu d’Avilés acoyó esti martes 12 la xunta de la Mesa de Selección de Candidatures presidida pol conceyal de Participación Ciudadana y Cooperación Internacional, Jorge Luis Suárez, para la elección de les persones y entidaes merecedores d’esta reconocencia nel so décimu sesta edición.

Un total de 16 entidaes de la ciudá, xuntu colos grupos políticos municipales, deliberaron sobro les 6 propuestes recibíes.

La relación d’entidaes participantes na Mesa ye la siguiente:

ACCEM. Asociación Comisión Católica Española de Migración
AFESA. Asociación Salú Mental. Delegación n’Avilés y Contorna
Asociación Rei Pelayo pa persones con discapacidá intelectual
ATEAM Integra Carines
Arciprestal d’Avilés
Fundación Cruz de Los Ánxeles
Amiesta Reumatolóxica Unión
Comarcal de CCOO d’Avilés
ISCOD – UGT
Mano Xuníes
Fundación Secretariáu Xitanu Cruz
Roja d’Avilés
Fundación CESPA Proxecto Hombre
Asociación Esclerosis Múltiple Adeapa
– Asociación Espondilíticos Asturianos
Servicios Sociales Territoriales Área Sanitaria III d’Avilés

A lo llargo de les quince ediciones anteriores premióse a 63 persones, entidaes o actividaes dedicaes al voluntariáu na ciudá. Na última edición reconociéronse les acciones de l’Asociación de Espondilíticos Asturianos, según trés proyectos desenvueltos por diversu asociaciones en barrios d’Avilés: “Auniendo esfuerzos”, en La Madalena; “Conectads a La Lluz”, en La Lluz; y “Sábados Lokos”, en La Carriona.

La Gala d’entrega de les XVI Reconocencies al Llabor Voluntariu va tener llugar el miércoles 4 d’avientu na Casa Municipal de Cultura.

Más información

Tamién te podria gustar