Portada Comunicación Europa va ser la tema de la Escuela Internacional de Verano d’UXT

Europa va ser la tema de la Escuela Internacional de Verano d’UXT

by redacción asturnews

La Escuela Internacional de Verano Manuel Fernández López “Lito” va celebrar la so 22ª Edición col títulu de “Europa énte’l nuevu escenariu mundial”  y va tener llugar los díes 5, 6 y 7 de setiembre nel Salón d’Actos de UGT Asturies n’Uviéu.

La Escuela Internacional de Verano Manuel Fernández López “Lito” de la Unión Xeneral de Trabayadores d’Asturies, tien l’oxetivu de ser un llugar d’alcuentru de tolos ámbitos de la nuesa sociedá, un espaciu pa cavilgar y dialogar conjuntamente sobre les temes d’actualidá qu’afecten a la nuesa comunidá autónoma, al nuesu país, a la Unión Europea y, inclusive, a escala global y poner les conclusiones d’esi diálogu a disposición del estudiantáu universitariu y de la sociedá asturiana polo xeneral.

Tratase d’ellaborar diagnósticos y principalmente d’apurrir soluciones que contribuyan a construyir una sociedá del sieglu XXI más próspera, pero sobremanera más xusta y solidaria. Marca, tamién, l’entamu del cursu sindical, onde se ponen sobre la mesa les principales reivindicaciones, oxetivos y prioridaes que la Unión Xeneral de Trabayadores y Trabayadores plantegar p’ameyorar les condiciones llaborales de la clase trabayadora y les condiciones vitales de les persones.

A última hora, esta Escuela pretende ser un preséu d’alderique, analís y conocencia que nos pue ayudar a dir trazando los caminos que nos lleven, ente toos, a construyir un futuru meyor.

Los interesaos n’asistir, puen inscribise al traviés del email sgeneralasturias.ugt.org o bien llamando al teléfonu 985 270 911, antes del día 31 d’agostu, pa confirmar l’asistencia.

Tamién te podria gustar