Portada Cine Estrénase’l primer tráiler de ‘La bella y la bestia’

Estrénase’l primer tráiler de ‘La bella y la bestia’

by redacción asturnews

‘La bella y la bestia’ yá tien tráiler. Disney llanzó esti llunes una meyora del esperáu filme, nel que los protagonistes del clásicu d’animación tornar de carne y güesu. So la dirección de Bill Condon, Bella (Emma Watson), Bestia (Dan Stevens) y Gastizu (Luke Evans) van alicar pa rescatar una de les grandes hestories de la productora que marcó la infancia de millones de neños de tol mundu.

El tráiler, de dos minutos de duración, entama pa col tenebrosu interior del castiellu qu’habita la bestia. Sobre les sos parés cuelga un cuadru resgáu poles garres del protagonista, que revela’l so pasáu humanu y el calvariu que vive desque una bruxa arrenegar. El padre de Bella va colar nel monte cercanu a la casona y va acabar presu pol malváu protagonista, que va acabar aceptando un intercambiu pa quedase con Bella.

Xusto dempués de que la protagonista revele la feroz cara del so enemigu, la banda sonora del clásicu pon soníu a un siguíu de planos que presenten a tolos habitantes del castiellu: el candelabru Lumiére, el reló Ding Dong, la tacita Chip y la so ma tetera, la señora Pott, ente otros, van ayudar a Bella a convivir col so dueñu. Ente toos van buscar la manera de romper el conxuru por que los sos protagonistes namórense y evitar asina que caya l’últimu pétalu de la rosa que caltién al protagonista atrapaáu nesi cuerpu de Bestia.

Tamién te podria gustar