Portada Escéniques Entama la V Selmana de la Maxa de Xixón

Entama la V Selmana de la Maxa de Xixón

by redacción asturnews
Semeya d'un espectáculu de Maxa

Dende esti sábadu 2 de xineru, a laes 21.00 hores va desenvolvese a lo llargo tres díes la V Selmana de la Maxa de Xixón.

Amás del sánadu habrá actuaciones, el domingu 3 de xineru, en dos sesiones (17.30  y 21.00 hores) y el llunes 4 de xineru, a les 21 hores. La Gran Gala Internacional de Maxa na que van participar una selección de el ganadores del premiu mundial de maxa, so la dirección de José Armes ”L’Ilusionista” torna esti añu con más novedaes.

Los númberos unu de la maxa internacional van dir representando les distintes disciplines del ilusionismu nuna Gran Gala na que van realizar los sos meyores efectos d’ilusionismu, algamaos tres toa una vida de preparación, númberos premiaos nos más prestixosos concursos a nivel mundial: maxa d’escena, prestidigitación, maxa risible y, poques gracies, les espectaculares grandes ilusiones, levitaciones, cortar a persones en cachos, apaiciones y desapaiciones,…

Presentada pol ganador del “Óscar de la Maxa”, Jaime Figueroa. Nella van actuar el ganadores del premiu mundial de maxa: Yunke, Hun Llee (Coria), Jérôme Helfenstein (Francia), Mikael Szanyiel (Francia), Jaime Figueroa y Les Chapeaux Blancs (Francia).

Tamién te podria gustar