Portada Convocatories El Seminariu de Filoloxía Asturiana organiza una presentación y una conferencia de Juan Carlos Moreno Cabrera

El Seminariu de Filoloxía Asturiana organiza una presentación y una conferencia de Juan Carlos Moreno Cabrera

by asturnet

El Seminariu de Filoloxía Asturiana, coordináu por Ramón d’Andrés, organiza’l miércoles y el xueves dos actos nos que Juan Carlos Moreno Cabrera, Catedráticu de Llingüística Xeneral na Universidá Autónoma de Madrid, va ser el protagonista. El primeru va celebrase mañana, la presentación del so llibru últimu, “El nacionalismo lingüístico. Una ideología destructiva”. L’actu va ser a les ocho la tarde nel Club de Prensa Asturiana, asitiáu na cai Calvo Sotelo 7 d’Uviéu.

El xueves va celebrase’l segundu y últimu actu previstu, la conferencia “La llingüística y la diversidá de les llingües”, del mesmu autor. El Salón d’Actos de la Facultá de Filoloxía del Edificiu Alministrativu del Campus del Milán, n’Uviéu y de magar les once la mañana va acoyer la conferencia.

Juan Carlos Moreno Cabrera ye un destacáu especialista en llinguaxe y diversidá llingüística mundial, autor de dellos llibros de referencia na materia.

N’entrambos actos, primero del conferenciante intervenir fadrá una presentación Guillermo Lorenzo González, profesor de Llingüística Xeneral de la Universidá d’Uviéu.

Tamién te podria gustar