Portada Tecnoloxía El preciu d’un iPhone 13 nel mundu ye bien estremáu

El preciu d’un iPhone 13 nel mundu ye bien estremáu

by redacción asturnews

La nueva familia de smartphones d’apple inclúi cuatro versiones, el iPhone 13 estándar, el mini, Pro y Pro Max, que tienen precios bien estremaos dende Brasil onde s’atopen los más caros a los Estaos Xuníos.

Cada eventu de llanzamientu d’Apple despierta una gran mira ente el siguidores de la marca. El martes pasáu, mientres una presentación puramente online, el CEO d’Apple, Tim Cook, dio a conocer la so más recién llínea de iPhone. La nueva familia de smartphones inclúi cuatro versiones, el iPhone 13 estándar, según el mini, Pro y Pro Max.

A pesar de que los precios varien según el modelu escoyíu, los nuevos iPhone son un luxu de pocos. Como amuesa’l siguiente gráficu, en Brasil el preciu de cualquier teléfonu d’esta nueva serie dobla’l d’Estaos Xuníos. Asina, por un iPhone 13 de 128 gigabytes, un consumidor brasileñu tendría qu’invertir unos 1.455 dólares estadounidenses, lo equivalente a más de siete salarios mínimos mensuales nel país suramericanu.

Mentanto, en México, el costu del iPhone 13 permanez abargana de 200 dólares más altu que n’Estaos Xuníos, con precios que bazcuyen dende los 906 dólares de la versión mini de 128 gigabytes hasta casi 1.460 dólares pa un Pro Max nel mesmu modelu. Curiosamente, esti rangu de precios nun ye bien inferior al d’España, onde un consumidor tendría que gastar namá un par de dólares más que n’Estaos Xuníos por estos dispositivos.

Fuente: https://es.statista.com

Tamién te podria gustar