Portada Música El Grupu San Félix de Valdesoto entama la so Selmana Cultural

El Grupu San Félix de Valdesoto entama la so Selmana Cultural

by asturnet

Esti vienres, 21 de payares, a partir de les 20.30, entamará con un amagüestu la Selmana Cultural del Grupu de Baille Tradicional San Félix que nacía en 1979 col envís de que nun se perdieren los bailles y les dances d’Asturies.

Esta selmana d’actividaes inclúi un programa d’actos protagonizaos pola música que se va llevar alantre nesti mes de payares y que recueye, per exemplu, un taller de Musicoterapia’l sábadu 22 a partir de les 17 hores.

El domingu, a les 12.30 va desendolcase la TRADICIONAL MISA POLOS COMPONENTES Y FAMILIARES y a lo llargo la selmana entrante tan previstes actividaes como’l cursu de cocina del miércoles 26 a les 19 hores o l’ensayu de puertes abiertes de xueves 27.

El vienres 28 a les 20 hores ta prevista la representación teatral de “LES DESVENTURES DE XUACU” y “MENTIRES” y el sábadu 29 la entrega del premiu DISTINCIÓN a “NUBERU” nel trescurrir d’una cena de los miembros del Grupu.

Tolos actos, exceptu la misa (na Ilesia Parroquial de Valdesoto) y la entrega’l premiu DISTINCIÓN van facese nel Centru Cultural de Leceñes en Valdesoto (Siero).

Tamién te podria gustar