Portada Música El grupu REM mantién una venta de 300 entraes diaries pal conciertu qu’ufrirá en mayu n’Asturies

El grupu REM mantién una venta de 300 entraes diaries pal conciertu qu’ufrirá en mayu n’Asturies

by asturnet

Trescientes entraes al día. El grupu norteamericanu REM mantién esi ritmu de venta de llocalidaes pal conciertu qu’ufrirá el prósimu 29 de mayu en Xixón. L’Ayuntamientu espera caltener esa media nes prósimes selmanes -lo qu’ayudaría a pasar páxina del déficit dexáu pol últimu gran conciertu entamáu na ciudá, el de Paul McCartney- y sorraya que despachó yá más de 5.000 entraes pal recital de la banda d’Estaos Xuníos, lo que supón un terciu del aforu previstu.

Según les cifres apurríes pola sociedá Teatru Xovellanos, que xestiona los espectáculos municipales en Xixón, si persistiere l’actual ritmu de venta de llocalidaes, les entraes escosaríen en cuatro selmanes más, yá que pol momentu bastaron quince díes pa despachar una tercera parte de les 15.000 entraes puestes a la venta.

El conciertu de REM n’Asturies suscita amás l’interés de comunidaes autónomes vecines, yá que Galicia y Cantabria son les autonomíes onde más entraes se vendieron hasta agora escluyendo’l Principáu, y axuntará en Xixón a siguidores procedentes de llugares alloñaos como Zaragoza, Marbella, Logroño, Ourense, Salamanca o Guadalajara, según los datos de venta automática de llocalidaes.

Llueu de les actuaciones que REM ufrió esti mesmu mes en Barcelona y Madrid, la banda norteamericana regresará a la península Ibérica pa completar dos conciertos más, el de Xixón y ún cuartu en Torrevieja. Antes, la banda liderada por Michael Stipe viaxará por Francia, Italia, Estonia, Checoslovaquia, Noruega, Alemania, Dinamarca, Xapón y Australia.

L’Ayuntamientu de Xixón enfótase n’algamar un ésitu qu’ayude a superar la mala alcordanza dexada pol últimu gran recital entamáu na ciudá, el del ex ‘beatle’ Paul McCartney, que dexó nes arques municipales un déficit superior a los 500.000 euros y provocó tumultos fuera l’estadiu d’El Molinón al regalar la compañía Movistar más entraes de les que llueu repartió ente’l públicu.

Web oficial del grupu

Tamién te podria gustar