Portada Mundu El Gobiernu confía en ganar les Olimpiaes pa Madrid2020

El Gobiernu confía en ganar les Olimpiaes pa Madrid2020

by asturnet

El secretariu d’Estáu pal Deporte, Miguel Cardenal, pidió esti vienres responsabilidá enantes de que se produza la elección esti sábadu 7 de setiembre de la sé de los Xuegos Olímpicos de 2020 na seguridá de que Madrid tien les mayores posibilidaes, magar les candidatures de Tokio y Estambul seyan mui fuertes.

Nunes declaraciones a la Cadena Cope que s’enfotaben en tresmitir esperanza, pido que los españoles s’amuesen responsables y tranquilos porque les otres candidatures son tamién candidatures mui fuertes pero non meyores, sigún dixo al respective de la cita en Bonos Aires de l’Asamblea del Comité Olímpicu Internacional (COI).

Magar la seguridá que dizxo tener de la victoria la candidatura de Madrid, por tar “na meyor disposición de les tres veces” nes que se presentar a los Xuegos Olímpicos nun quixo tampocu tirar les campanes al vuelu.

España tien presupuesta una inversión de namái que 1500 millones d’euros, frente a los 15000 millones previstos por Turquía y los 36000 garantizaos por Xapón que tienen amás economíes muncho más boyantes anguaño y que daríen cifrews de negociu munchu más llamatives pales arques olímpiques, siempres medio vacíes.

Tamién te podria gustar